Badmintonkonkurranser

I Norge er badminton et utbredt spill som er innordnet under Norges Badmintonforbund. Det spilles av både unge og gamle, og har også egne lag for veteranspillere som konkurrerer nasjonalt. Det arrangeres badmintonturneringer for både kvinner og menn og ungdom, og det er også flere lokallag som har badmintontreninger og konkurranser for barn.

shutterstock_106009616

I 2016 arrangeres Norgesmesterskap i Badminton i Sandefjord, og det samme gjelder Veteranmesterskapet. Siden badminton kan spilles hele året innendørs, foregår turneringsarrangementene hele året.

Hvis du har lyst til å spille badminton, bør du kontakte en av de lokale klubbene. Der kan du finne informasjon om hvor treningene foregår, hva som skal til for å konkurrere, og hvilke turneringer som foregår på ditt hjemsted. Det finnes muligheter for å konkurrere både som amatør og som profesjonell badmintonspiller. Dersom man hever seg i toppen, er det også mulig å turnere internasjonalt. Har du lyst til å drive med en spennende idrett, er det bare å hive seg på.

Roger