Bowling hjemme

Bowling er et morsomt spill som egner seg for alle aldersgrupper. Reglene er lette å lære, kulene finnes i alle størrelser og tyngder, og vanskelighetsgraden kan justeres etter hvem som spiller. De fleste av oss reiser til nærmeste bowlinghall for å glede oss over noen runder av dette spillet sammen med gode venner.

shutterstock_176995769

Men har du tenkt på at det er enkelt å spille bowling også hjemme? Det er mange forskjellige bowlingsett som kan kjøpes, fra de mest naturtro utgavene med riktig vekt og størrelse, til mindre sett som egner seg for barn. De minste settene kan til og med brukes innendørs, mens settene i vanlig størrelse gjerne kan settes opp i hagen og brukes når man har en anledning til en bowlingrunde. Dette er like morsomt for bestefar som for lille Emma på 3 år, og er en familieaktivitet som skaper latter og moro.

Når man spiller hjemme, kan man selvsagt også lage sine egne regler. Man behøver ikke å spille med de fastsatte reglene som gjelder i bowlinghallene. Og hvorfor ikke ha en naboturnering for alle naboene med voksne og barn? Avslutt turneringen med pølser og brus, og lag en hyggelig sammenkomst for alle du kjenner.

admin